Drukke weken!

05-03-2016 07:17

Hoi iedereen!

Wat hebben wij het de laatste tijd al druk gehad! Taken, toetsen, een kleine spreekbeurt, ... Maar gelukkig zijn we ook op uitstap gegaan! Tijdens ons bezoek naar het VTI te Zandhoven hebben de kinderen een bibberspiraal gemaakt! En wat konden de kinderen zich uitleven! Er zitten echte klussers in de zesde klas!
Op vrijdag was het nationale pyjamadag van de organisatie Bednet. Iedereen kwam in pyjama naar school, zelfs de juffen en meester! In de klas deden we dan onze schoenen uit, zodat we echt comfortabel konden zitten. Zo steunden we de langdurig en chronisch zieke kinderen die niet naar school kunnen en via een webcam de lessen mee kunnen volgen. 
Diezelfde avond was het Tiroleravond! Eindelijk kregen de zesdeklassers hun medaille en diploma! Zo fier waren ze! Samen hebben we een leuke avond beleefd.
Maar ondertussen wordt er al twee weken hard gewerkt in de klas. Voor de OVSG-proeven maken de leerlingen een draaiende kermisattractie. Geen gemakkelijke opdracht, zo dacht ik. Maar de leerlingen hebben een vliegende start genomen en lieten hun creativiteit de vrije loop! Kijk maar in de fotogalerij! 

Nog even hard werken, want de rapporten komen eraan! Daarna kunnen we rustig uitblazen tijdens onze twee weken paasvakantie! Zet 'm op, zesdeklassers, jullie kunnen het!

—————

Terug